Eno Tools

UNIC IMPORTATOR IN ROMANIA PENTRU SURUBURI AUTOFORANTE DIN INOX AMPRENTA TORX PENTRU DECK WPC SI LEMN DE ESENTA TARE! LIVRAM DIN STOC SAU LA COMANDA, ORGANE DE ASAMBLARE INOX A2 SI A4, PREZOANE MATERIAL 21CrMoV5-7, ASTM A320 Gr.L7, ASTM A193 Gr. B7 SI PIULITE MATERIAL 25CrMo4, ASTM A194 Gr. 7, ASTM A194 Gr. 2H ! EXECUTAM IN COLABORARE ORGANE DE ASAMBLARE SPECIALE CONFORM DOCUMENTATIE CLIENT.               NOU! Magazin online ORGANE DE ASAMBLARE DIN INOX !!!      

Sablare jante auto
Sablarea jenților auto
Sablarea este procesul de curățare sau finisare prin suflare abrazivă a suprafețelor de metal, piatră, sticlă sau alt material solid. Aceasta se realizează cu ajutorul alicelor metalice, electrocorindonului, nisipului sau al altor materiale abrazive granulare care sunt propulsate cu viteză prin centrifugare mecanică sau cu ajutorul unui jet de gaze (aer comprimat) spre suprafețele de prelucrat.

Etapele sablarii jenţilor auto:

1.Pregătirea suprafeţei ce urmează a fi vopsită
In cazul jenţilor de fier, dar si al celor din alte aliaje se incepe prin verificarea amănunţită a acestora. Dupa caz jențile se vor indrepta sau suda.
Urmează procesul de sablare prin care se indepărtează solul, suprafeţele uleioase, rugina, zgarieturile fine sau vopseaua veche. Sablarea se realizează cu ajutorul unui material abraziv (nisip cuartos sau electrocorindon de granulatie foarte mică).

2. Aplicarea vopselei (lucrare realizata in colaborare)
In prima etapă jenţile sunt vopsite cu un strat de grund, prin procedeul electrostatic, apoi se aplică vopseaua in nuanţa aleasă de client, iar la final janta se acoperă cu un strat de lac protector tot prin procedeul electrostatic. Între fiecare vopsire, jenţile sunt tratate termic, la cuptor.
Vopseaua este sub formă de pudră sau lichid si se aplică cu cu ajutorul unor utilaje speciale care ii conferă o sarcină electrostatică.
Vopseaua este atrasă de elementul ce urmează a fi acoperit, încărcat şi el cu o sarcină electrică ,opusă celei aplicate vopselei, realizându-se astfel o peliculă uniformă de vopsea.

3. Tratarea termică finală a jenţilor (lucrare realizata in colaborare)
Tratarea termică se realizează într-un cuptor special, la temperaturi intre 180 si 200˚C, asigurându-se astfel o polimerizare uniformă a vopselei.
Unul din avantajele principale ale vopsirii electrostatice îl reprezintă acoperirea calitativ superioară faţă de modalităţile de vopsire convenţionale, rezultatul fiind o peliculă dură, stratul de vopsea nu se crapă la îndoire, nu se exfoliază şi rezistă timp indelungat la factorii meteorologici.



Cerere de oferta

Nume *
Companie
E-mail *
Tel. *
Mesajul dvs. *
Domeniul

( Campurile marcate cu * sunt obligatorii )