LIVRAM DIN STOC SAU LA COMANDA, ORGANE DE ASAMBLARE INOX A2 SI A4, PREZOANE MATERIAL 21CrMoV5-7, ASTM A320 Gr.L7, ASTM A193 Gr. B7 SI PIULITE MATERIAL 25CrMo4, ASTM A194 Gr. 7, ASTM A194 Gr. 2H ! EXECUTAM IN COLABORARE ORGANE DE ASAMBLARE SPECIALE CONFORM DOCUMENTATIE CLIENT.               NOU! Magazin online ORGANE DE ASAMBLARE DIN INOX !!!      

Cum platesc?

Online cu card bancar
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, în conditii de siguranta deplina.
Cardurile acceptate la plata sunt emise de VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (Mastercard si Maestro) active din punctul de vedere al platii online.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra.
Indiferent de valuta pe care o aveti în cont, tranzactiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Eno Tools foloseste Mobil Pay. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Mobil Pay, Eno Tools nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

Ordin de plata
        Plata prin Ordin de plata se face doar în baza FACTURII PROFORME.
        Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

        La emiterea facturii proforme vi se va comunica si contul in care va trebui sa efectuati plata.

        Confirmarea platii se va trimite pe e-mail la adresa comenzi@eno.ro sau pe fax la 0244 337 057.
 

Ramburs numerar 
Puteti achita produsele comandate în sistem Ramburs prin numerar (în momentul preluarii coletului de la Curier). Pentru a putea plati în sistemul Ramburs trebuie doar sa selectati optiunea respectiva în timpul emiteri comenzii.
Trebuie sa cunoasteti ca plata Ramburs este purtatoare de taxe suplimentare. Aceste taxe pot fi vizionate la capitolul Livrarea comenzilor.

Plata cu numerar se face în LEI, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la depozitul Eno Tools. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii prin telefon sau prin pe email (FACTURA PROFORMA).
În cazul livrarii produselor de catre Curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.