Eno Tools

LIVRAM DIN STOC SAU LA COMANDA, ORGANE DE ASAMBLARE INOX A2 SI A4, PREZOANE MATERIAL 21CrMoV5-7, ASTM A320 Gr.L7, ASTM A193 Gr. B7 SI PIULITE MATERIAL 25CrMo4, ASTM A194 Gr. 7, ASTM A194 Gr. 2H ! EXECUTAM IN COLABORARE ORGANE DE ASAMBLARE SPECIALE CONFORM DOCUMENTATIE CLIENT.               NOU! Magazin online ORGANE DE ASAMBLARE DIN INOX !!!      

Sablare confectii metalice
Se pot sabla bare (sau tevi la exterior) cu lungimea maxima 10m si diametrul exterior maxim Ø60mm.

Sablarea metalelor, este poate cea mai raspandita aplicatie a procesului de curatare prin sablare. Metalele suporta diferite grade de curatare prin sablare. Gradul de curatare este definit în standardul ISO 8501-1, plecand de la calitatea suprafetelor metalice ce urmeaza a fi sablate. Calitatea initiala a suprafetei metalului este împartita în urmatoarele categorii:

Suprafata de calitate A - Metalul este acoperit cu tunder puternic aderent sau cu alte depuneri rezultate în procesul de laminare sau turnare, fara a prezenta însa urme de oxidare.

Suprafata de calitate B - Metalul este acoperit cu tunder slab aderent sau cu alte depuneri rezultate în procesul de laminare sau turnare, prezinta si usoare urme de oxidare.

Suprafata de calitate C - Metalul prezinta urme de tunder sau alte depuneri rezultate în procesul de laminare sau turnare, fiind puternic oxidat.

Suprafata de calitate D - Metalul este puternic oxidat, suprafata fiind corodata în profunzime.

Gradele de curatare pentru suprafetele metalice definite în ISO 8501-1 sunt:
Sa1 - De pe suprafata metalului au fost îndepartate prin sablare depunerile slab aderente cum ar fi rugina, tunderul, vopseaua si mizeria. Se accepta prezenta pe suprafata sablata a vopselei si a tunderului puternic aderent, cu toate acestea întreaga suprafata trebuie sa fi fost sablata.

Sa2 - De pe suprafata metalului au fost îndepartate prin sablare depunerile de tunder, vopsea si rugina. Se accepta prezenta petelor superficiale de oxizi (umbre) iar în cazul în care suprafata initiala era de calitate D, se accepta si prezenta depunerilor pe fundul craterelor de coroziune.

Sa2 1/2 - De pe suprafata metalului au fost îndepartate prin sablare toate depunerile de tunder, vopsea si rugina. Se accepta prezenta urmelor de oxizi cel mult sub forma de zgarieturi sau puncte, cu conditia ca cel putin 95% din suprafata sablata sa fie perfect curata (argintie).

Sa3 - De pe suprafata metalului au fost îndepartate absolut toate depunerile de tunder, vopsea si rugina. Nu se accepta absolut nici o urma de contaminare superficiala.


Cerere de oferta

Nume *
Companie
E-mail *
Tel. *
Mesajul dvs. *
Domeniul

( Campurile marcate cu * sunt obligatorii )